Продукти
аксесоари за SAMSUNG
+
аксесоари за XIAOMI
+
аксесоари за ДРУГИ смартфони
+
за ТАБЛЕТИ
+
за СМАРТ ЧАСОВНИЦИ
+

За нас

За нас

Здравейте, 

„ЕС МОБАЙЛ ЕООД " или S Mobile, както ни знаят повечето клиенти, е фирма, създадена през 2017 година в град Смолян. Изминахме доста път през тези години, но това е само началото.

 

През 2017 година ние стартирахме своята дейност като магазин за мобилни аксесоари в град Смолян. Още от самото начало нашата цел беше, да предоставяме на нашите клиенти, качествени стоки. Винаги сме се стремяли към това, нашите клиенти да бъдат спокойни, че при нас ще получат най - добрите съвети и продукти, за да се погрижат за своите устройства по най -добрия начин. 

 

През 2019 година отвори врати и втория ни физически магазин в град Девин - S Mobile 2, отново запазихме нашето професионално отношение към работата и качеството на нашите продукти и бързо се отвърдихме като лидер на пазара не само в града, но и в целия район. Също така стартирахме и наш онлайн магазин www.s-mobile.bg , за да може да сме близо до всеки един от вас и да имате възможност да получавате качествени и 100% оригинални продукти. 

 

Последните години изминаха неусетно, а нашите редовни клиенти стават все повече. Екипът ни е още по - подогтвен с новите тенденции в сферата, за да сме максимално полезни. 

2023 година стартира изключително динамично, като пуснахме онлайн и новата ни платформа http://smarket.bg/  Тя ще позволи да разширим категориите от предлагани продукти. Тази нова платформа ще позволи на вас да намирате по - лесно желаните продукти, а също така да се възползвате от различни промоции и отстъпки. Не сме забравили и нашите партньори на едро, платформата ще улесни сътрудничеството ни изключително много.

 

Екипът ни се състои от млади хора, които непрекъснато търсят по - добри и по - качествени продукти, които да предложим на нашите клиенти, накои от които през годините се превърнаха и в наши приятели. Не спираме да търсим интересни и нови джаджи, с които да ви изненадваме и да направим използването на вашето устройство още по - приятно. През годините не спираме да търсим първоизточниците на нашите стоки и да се убеждаваме в тяхното качество и свойства от първо лице, за да сме сигурни, в това което предлагаме. Работим лично с много от марките, които предлагаме и внасяме лично нашите стоики, като предлагаме и дистрибуция на едро. Постоянно търсим и нови партньори от различни градове в цяла България, за да може качествените ни продукти да достигнат до максимално много клиенти, които желаят да закупят нещо истинско и 100% оригинално. 

 

Информация за фирма:

име: ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД 

ЕИК: BG205928357

тел: 0879133913