Оригинални безжични слушалки със зареждаща кутия - Xiaomi Mi True Wireless AirDots EarPhone 2 - черни

Продукти
аксесоари за SAMSUNG
+
аксесоари за XIAOMI
+
аксесоари за ДРУГИ смартфони
+
за ТАБЛЕТИ
+
за СМАРТ ЧАСОВНИЦИ
+

100% Оригинални безжични слушалки с кутия за зареждане.

✔️Модел: Xiaomi Mi True Wireless AirDots EarPhone 2
✔️EAN: 6934177720482

 

Най-новите, стилни безжични слушалки от Xiaomi. 
Аксесоарът е оборудван с последно поколение Bluetooth 5.0, който удължава разстоянието на предаване до 10 метра и осигурява отлично качество на звука. Времето за работа на аксесоара е 4 до 5 часа при непрекъснато възпроизвеждане на музика и до 12 часа в режим на готовност. Комплектът включва зарядна станция за съхранение и безопасно подновяване на енергия.

Всяка една от слушалките има физически бутон, в който можете да използвате съответните жестове, напр. ще направим пауза и ще пуснем музиката и ще отговорим или отхвърлим повикването. Допълнителни функции като намаляване на шума и гласов контрол подобряват качеството на разговорите. Xiaomi Airdots е стилно, компактно устройство, което осигурява висок комфорт по време на употреба.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:
- 100% оригинален от Xiaomi
- Опаковани в оригинална опаковка на Xiaomi
- Честотен диапазон: 20-20000Hz 
- Физически контролен панел 
- Bluetooth 5.0 
- Разстояние на предаване: 10m 
- Време за зареждане: 1.5h 
- Време за работа: 4-5h 
- Вграден микрофон

 

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:
1 x Xiaomi Airdots слушалки 
1 x док за зареждане 
2 x силиконови слушалки

Доставка

Преди да финализирате вашата поръчка ще видите меню с опции за предлаганите от нас куриерски фирми, както и приблизителни цени за достаква за всяка от тях. 

 • Цената за доставка се определя от стойността на закупените от вас продукти и тяхното тегло. Когато добавите артикул в кошницата и продължите напред, преди да направите вашата поръчка, тоест да закупите желаните от вас неща, цената на доставката ви се калкулира автоматично. !!! ВАЖНО !!! Тази цена понякога може да бъде различна ( приблизителна ) от крайната, която куриерската фирма изисква от вас. Това се дължи на случаите, когато куриерската фирма начисли допълнителни такси, които не са включени в предварително изчислената тарифа и ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД не може да носи отговорност за подобни несъответствия.
 • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.
 • Изпращаме вашите поръчки само след потвърждение чрез обаждане от наш служител.
 • Всички поръчки се обработват до 16:00 часа в работни дни.
 • Поръчки направени в Петък след 16:00 часа, както през Събота и Неделя се обработват в Понеделник.
 • Поръчки направени по време на официални празници се обработват в първия работен ден.
 • Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена.

 

           

    !!! ВАЖНО !!!

  • Винаги изпращаме вашите поръчки с опция преглед и тест, както и застраховка за сума равна на стойността на продуктите в поръчката. Моля проверете пратката пред куриера, дали всички артикули са здрави и във вида, в който се очаква да бъдат. 
  • Ес Мобайл 2 ЕООД не може да носи отговорност за дефекти причинени по време на транспортиране, както и за липсващи части при продуктите състоящи се от няколко части, установени в отсъствие на куриера, без да се възползвате от 'опция преглед"!
  • Ако изберете доставка до "автомат" на куриерската фирна, то имайте предвид, че при тези доставки, не може да се добави опция преглед и тест и в някои случаи продуктите не могат да бъдат застраховани. В случай на доставка до "автомат" вие сами поемате риска, ако продуктите са повредени. Ес Мобайл 2 ЕООД не може да носи отговорност за повредени продукти по време на транспортиране.
  • Пазете бележката, която ще получите от куриера. ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД има сключен договор с използваните куриерски фирми и тази бележка служи, като касов бон.