Стъклен протектор за Samsung Galaxy A51 от Wozinsky - с черна рамка

Продукти
аксесоари за SAMSUNG
+
аксесоари за XIAOMI
+
аксесоари за ДРУГИ смартфони
+
за ТАБЛЕТИ
+
за СМАРТ ЧАСОВНИЦИ
+
0,00 лв.
 • Производител: Wozinsky
 • Кат. номер: 9111201892958
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Закален, стъклен протектор за дисплей на ✔️Samsung Galaxy A51
✔️Модел: Wozinsky Full Glue
✔️Case Friendly
✔️Покрива целия дисплей
✔️Лепило по цялата повърхност

Закаленото стъкло Wozinsky Full Glue е протектор с покритие на целия екрана и с лепило по цялата повърхност. Тънък и допълнително подсилен стъклен протектор с твърдост 9H и с приятно усещане на допир. Осигурява отлична защита от падания, удари, драскотини, замърсявания и пръстови отпечатъци. Лесен за поставяне. Перфектно пасва на модела устройство и е съвместим с по - голямата част от кейсовете предлагани на пазара.

Пакетът съдържа закалено стъкло Wozinsky, стикер за отстраняване на прах, кърпички за почистване на екрана и кутия за всички елементи.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:
- 100% оригинален от Wozinsky
- Твърдост: 9H
- Допълнително подсилен
- Добра защита от удари и драскотини
- Пълно покритие, покрива целия екран
- Case Friendly, тоест е подходящ за по - голяма част от кейсовете
- Лепило по цялата повърхност
- Лесен за поставяне
- Опакован в оригинална опаковка на Wozinsky


!!! ВНИМАНИЕ !!! Снимките на продуктите понякога могат да бъдат общи за определена група продукти. Целта им е да изобразят вида/модела на самия продукт. Стараем се всички снимки да бъдат възможно най-точни. Реалният продукт отговаря изцяло на описанието и посоченият модел устройство за съвместимост.

Доставка

Преди да финализирате вашата поръчка ще видите меню с опции за предлаганите от нас куриерски фирми, както и приблизителни цени за достаква за всяка от тях. 

 • Цената за доставка се определя от стойността на закупените от вас продукти и тяхното тегло. Когато добавите артикул в кошницата и продължите напред, преди да направите вашата поръчка, тоест да закупите желаните от вас неща, цената на доставката ви се калкулира автоматично. !!! ВАЖНО !!! Тази цена понякога може да бъде различна ( приблизителна ) от крайната, която куриерската фирма изисква от вас. Това се дължи на случаите, когато куриерската фирма начисли допълнителни такси, които не са включени в предварително изчислената тарифа и ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД не може да носи отговорност за подобни несъответствия.
 • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.
 • Изпращаме вашите поръчки само след потвърждение чрез обаждане от наш служител.
 • Всички поръчки се обработват до 16:00 часа в работни дни.
 • Поръчки направени в Петък след 16:00 часа, както през Събота и Неделя се обработват в Понеделник.
 • Поръчки направени по време на официални празници се обработват в първия работен ден.
 • Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена.

 

           

    !!! ВАЖНО !!!

  • Винаги изпращаме вашите поръчки с опция преглед и тест, както и застраховка за сума равна на стойността на продуктите в поръчката. Моля проверете пратката пред куриера, дали всички артикули са здрави и във вида, в който се очаква да бъдат. 
  • Ес Мобайл 2 ЕООД не може да носи отговорност за дефекти причинени по време на транспортиране, както и за липсващи части при продуктите състоящи се от няколко части, установени в отсъствие на куриера, без да се възползвате от 'опция преглед"!
  • Ако изберете доставка до "автомат" на куриерската фирна, то имайте предвид, че при тези доставки, не може да се добави опция преглед и тест и в някои случаи продуктите не могат да бъдат застраховани. В случай на доставка до "автомат" вие сами поемате риска, ако продуктите са повредени. Ес Мобайл 2 ЕООД не може да носи отговорност за повредени продукти по време на транспортиране.
  • Пазете бележката, която ще получите от куриера. ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД има сключен договор с използваните куриерски фирми и тази бележка служи, като касов бон.Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!