• Начало
  • Протектор от закалено стъкло за Huawei Mate 30 Lite от Wozinsky (Full Glue и Case Friendly) - с черна рамка ( 7426825374653 ) - 1003/50

Протектор от закалено стъкло за Huawei Mate 30 Lite от Wozinsky (Full Glue и Case Friendly) - с черна рамка ( 7426825374653 ) - 1003/50

Продукти
за HUAWEI
+
за SAMSUNG
+
за XIAOMI
+
за ДРУГИ МАРКИ
+

✅Протектор за дисплей на ✅Huawei Mate 30 Lite от серията Wozinsky ✅Full Glue с рамка ✅Case Friendly

Закаленото стъкло Wozinsky Full Glue е висококачествен, първокласен протектор на екрана . Тънък и допълнително подсилен стъклен протектор с твърдост 9H и с приятно усещане на допир. Осигурява отлична защита от падания, удари, драскотини, замърсявания и пръстови отпечатъци. Лесен за поставяне с лепило по цялата повърхност. Перфектно пасва на модела устройствоост и е съвместим с по - голяма част от кейсовете предлагани на пазара.

Пакетът съдържа закалено стъкло Wozinsky, стикер за отстраняване на прах, професионални кърпички за почистване на екрана и елегантна кутия за всички елементи.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- 100% оригинален от Wozinsky
- Твърдост: 9H
- Допълнително подсилен
- Добра защита от удари и драскотини
- Пълно покритие, покрива целия екран
- Case Friendly, тоест е подходящ за по - голяма част от кейсовете
- Лепило по цялата повърхност
- Лесен за поставяне - Опакован в оригинална опаковка на Wozinsky

!!! ВНИМАНИЕ !!! Снимките на продуктите понякога могат да бъдат общи за определена група продукти.Целта им е да изобразят вида/модела на самия продукт. Стараем се всички снимки да бъдат възможно най-точни. Реалният продукт отговаря изцяло на описанието и посоченият модел устройство за съвместимост.

Доставката започва от 3.70лв

ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД използва куриерски услуги на компания Спиди. 

  • Цената за доставка се определя от стойността на закупените от вас продукти и тяхното тегло. Когато добавите артикул в кошницата и продължите напред, преди да направите вашата поръчка, тоест да закупите желаните от вас неща, цената на доставката ви се калкулира автоматично. !!! ВАЖНО !!! Тази цена понякога може да бъде различна ( приблизителна ) от крайната, която куриерската фирма изисква от вас. Това се дължи на случаите, когато куриерската фирма начисли допълнителни такси, които не са включени в предварително изчислената тарифа и ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД не може да носи отговорност за подобни несъответствия.
  • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.
  • Всички поръчки направени в делничен ден до 15:30 часа се обработват в същия ден. Изпращаме вашите поръчки само след потвърждение чрез обаждане от наш служител.
  • Поръчки направени в Петък след 15:30 часа, както през Събота и Неделя се обработват в Понеделник.
  • Поръчки направени по време на официални празници се обработват в първия работен ден.
  • Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена.

 

    • !!! ВАЖНО !!! Винаги изпращаме вашите поръчки с опция преглед и тест. Моля проверете пратката пред куриера, дали всички артикули са здрави и във вида, в който се очаква да бъдат. Ако има проблем се свържете с нас на този номер: 0893228668. Дефекти причинени по време на транспортиране, както и липсващи части при продуктите състоящи се от няколко части, установени в отсъствие на куриера, без да се възползвате от 'опция преглед" , за нас не са приемливи !