Удароустойчив, твърд кейс за iPhone 11 Pro от Wozinsky Ring Armor - син

Продукти
аксесоари за SAMSUNG
+
аксесоари за XIAOMI
+
аксесоари за ДРУГИ смартфони
+
за ТАБЛЕТИ
+
за СМАРТ ЧАСОВНИЦИ
+

Удароустойчив, твърд калъф / кейс за ✔️iPhone 11 Pro

✔️Серия: Wozinsky Ring Armor Case Kickstand
✔️EAN: 9111201919037

✔️Гаранция: 24 месеца


Удароустойчив калъф за телефон Wozinsky Ring Armor с пръстен, който служи за по - добър захват и има функция на стойка.Калъфът е много издръжлив и е в състояние да предпази телефона ви от сериозни повреди, при падане и удари.
Калъфът се състои от две части, свързани помежду си. Задният панел от PC материал е твърд и е отговорен за стабилността на целия кейс. Гъвкавата TPU рамка покрива страните на телефона, абсорбира енергията на удара и защитава екрана и камерата, като излиза над ръба на устройството.

Характеристики

- 100% оригинален продукт от Wozinsky
- Хибриден кейс от 2 части, твърда и мек силикон , за по - добро поглъщане на удари
- Пръстен, който служи за стойка и за по - добро задържане в ръката
- Повдигнати ръбове над камерата и дисплея. Осигурява по - добра защита при падане или поставяне върху плоски повърхности
- Система за по - добро охлаждане от вътрешната страна на калъфа
- Съвместим е с магнитна стойка
- Покрити бутони, но остават лесни за натискане

Задната част на кутията има вградена изключително практична дръжка Ring, която може да се постави на пръста, за да държи телефона по-сигурно в ръката ви. Също така ви позволява да прикачите телефона към магнитна стойка за кола.


!!! ВНИМАНИЕ !!! Снимките на продуктите понякога могат да бъдат общи за определена група продукти.Целта им е да изобразят вида/модела на самия продукт. Стараем се всички снимки да бъдат възможно най-точни. Реалният продукт отговаря изцяло на описанието и посоченият модел устройство за съвместимост.

Доставка

Преди да финализирате вашата поръчка ще видите меню с опции за предлаганите от нас куриерски фирми, както и приблизителни цени за достаква за всяка от тях. 

 • Цената за доставка се определя от стойността на закупените от вас продукти и тяхното тегло. Когато добавите артикул в кошницата и продължите напред, преди да направите вашата поръчка, тоест да закупите желаните от вас неща, цената на доставката ви се калкулира автоматично. !!! ВАЖНО !!! Тази цена понякога може да бъде различна ( приблизителна ) от крайната, която куриерската фирма изисква от вас. Това се дължи на случаите, когато куриерската фирма начисли допълнителни такси, които не са включени в предварително изчислената тарифа и ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД не може да носи отговорност за подобни несъответствия.
 • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.
 • Изпращаме вашите поръчки само след потвърждение чрез обаждане от наш служител.
 • Всички поръчки се обработват до 16:00 часа в работни дни.
 • Поръчки направени в Петък след 16:00 часа, както през Събота и Неделя се обработват в Понеделник.
 • Поръчки направени по време на официални празници се обработват в първия работен ден.
 • Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена.

 

           

    !!! ВАЖНО !!!

  • Винаги изпращаме вашите поръчки с опция преглед и тест, както и застраховка за сума равна на стойността на продуктите в поръчката. Моля проверете пратката пред куриера, дали всички артикули са здрави и във вида, в който се очаква да бъдат. 
  • Ес Мобайл 2 ЕООД не може да носи отговорност за дефекти причинени по време на транспортиране, както и за липсващи части при продуктите състоящи се от няколко части, установени в отсъствие на куриера, без да се възползвате от 'опция преглед"!
  • Ако изберете доставка до "автомат" на куриерската фирна, то имайте предвид, че при тези доставки, не може да се добави опция преглед и тест и в някои случаи продуктите не могат да бъдат застраховани. В случай на доставка до "автомат" вие сами поемате риска, ако продуктите са повредени. Ес Мобайл 2 ЕООД не може да носи отговорност за повредени продукти по време на транспортиране.
  • Пазете бележката, която ще получите от куриера. ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД има сключен договор с използваните куриерски фирми и тази бележка служи, като касов бон.