Удароустойчив, прозрачен кейс ESR Air Shield Boost за iPhone 11 Pro

Продукти
аксесоари за SAMSUNG
+
аксесоари за XIAOMI
+
аксесоари за ДРУГИ смартфони
+
за ТАБЛЕТИ
+
за СМАРТ ЧАСОВНИЦИ
+

Удароустойчив, прозрачен калъф / кейс ESR Air Shield Boost за iPhone 11 Pro

Деликатен, лек и тънък калъф, посветен на ежедневна защита срещу драскотини и падания. Корпусът е изработен от гъвкав и удароустойчив TPU материал, който има защитни свойства и подобрява сцеплението на устройството в ръката ви.

Повдигнати ръбове над дисплея и камерата, предотвратявайки драскотини по тези чувствителни части на устройството при поставяне върху плоски повърхности. Прозрачният заден панел на калъфа не влияе значително на външния вид и не увеличава размера на телефона, което ви позволява да разкриете елегантния му и уникален външен вид. В допълнение, калъфът има вградена стойка, която под прав ъгъл служи като вертикален или хоризонтален статив.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:
- 100% Оригинален
- Тънък и лек
- Прецизно изработен
- Стойка
- Хоризонтален и вертикален режим
- Пасва идеално на устройството
- Лесен за поставяне и премахване
- Напълно функционален
- Опакован в оригинална опаковка

ВКЛЮЧВА:
1 x ESR Air Shield Boost кейс

EAN:4894240091630

 

Доставка

Преди да финализирате вашата поръчка ще видите меню с опции за предлаганите от нас куриерски фирми, както и приблизителни цени за достаква за всяка от тях. 

 • Цената за доставка се определя от стойността на закупените от вас продукти и тяхното тегло. Когато добавите артикул в кошницата и продължите напред, преди да направите вашата поръчка, тоест да закупите желаните от вас неща, цената на доставката ви се калкулира автоматично. !!! ВАЖНО !!! Тази цена понякога може да бъде различна ( приблизителна ) от крайната, която куриерската фирма изисква от вас. Това се дължи на случаите, когато куриерската фирма начисли допълнителни такси, които не са включени в предварително изчислената тарифа и ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД не може да носи отговорност за подобни несъответствия.
 • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.
 • Изпращаме вашите поръчки само след потвърждение чрез обаждане от наш служител.
 • Всички поръчки се обработват до 16:00 часа в работни дни.
 • Поръчки направени в Петък след 16:00 часа, както през Събота и Неделя се обработват в Понеделник.
 • Поръчки направени по време на официални празници се обработват в първия работен ден.
 • Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена.

 

           

    !!! ВАЖНО !!!

  • Винаги изпращаме вашите поръчки с опция преглед и тест, както и застраховка за сума равна на стойността на продуктите в поръчката. Моля проверете пратката пред куриера, дали всички артикули са здрави и във вида, в който се очаква да бъдат. 
  • Ес Мобайл 2 ЕООД не може да носи отговорност за дефекти причинени по време на транспортиране, както и за липсващи части при продуктите състоящи се от няколко части, установени в отсъствие на куриера, без да се възползвате от 'опция преглед"!
  • Ако изберете доставка до "автомат" на куриерската фирна, то имайте предвид, че при тези доставки, не може да се добави опция преглед и тест и в някои случаи продуктите не могат да бъдат застраховани. В случай на доставка до "автомат" вие сами поемате риска, ако продуктите са повредени. Ес Мобайл 2 ЕООД не може да носи отговорност за повредени продукти по време на транспортиране.
  • Пазете бележката, която ще получите от куриера. ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД има сключен договор с използваните куриерски фирми и тази бележка служи, като касов бон.