• Начало
  • Протектор 5D с лепило по цялата повърхност за Huawei Mate 20 Lite от 5D Full Glue Tempered Glass - с бяла рамка ( 5901737923677 - 1005 )

Протектор 5D с лепило по цялата повърхност за Huawei Mate 20 Lite от 5D Full Glue Tempered Glass - с бяла рамка ( 5901737923677 - 1005 )

Продукти
за HUAWEI
+
за SAMSUNG
+
за XIAOMI
+
за ДРУГИ МАРКИ
+

Протектор на дисплей за Huawei Mate 20 Lite от серията 5D Full Glue Tempered Glass. Закалено стъкло с рамка и лепило по цялата повърхност.

Висококачествено закалено стъкло с пълна лепилна повърхност. Ултратънък и незабележим осигурява 100% прозрачност на екрана. Високият фактор на твърдост 9h гарантира подходяща защита за дисплея.

Перфектно съчетаното високо закалено стъкло удължава живота на вашето устройство. Благодарение на него екранът е ефективно защитен от надраскване, като същевременно осигурява комфорт при работа.

Стъклото има лепило по цялата повърхност, така че перфектно се придържа към екрана, без да оставя въздушни мехурчета.

Ултратънката формула осигурява перфектната прозрачност на екрана на устройството, която запазва пълните функции на докосване. В допълнение, специалното покритие намалява влиянието върху реакцията на дисплея при докосване.
Протекторът има изрези, в съответствие на посочения модел смартфон.

Характеристики :
- Лепило : По цялата повърхност
- Дебелина : 0,3 мм
- Материал : Закалено стъкло
- Ниво на защита : Високо, благодарение на процеса на изработка и твърдост 9H *
- Външен вид : 100% прозрачност с цветна рамка.
___
* Процесът на карвинг се състои в прецизно формоване на стъклото при намаляване на дебелината му от 0,7 до 0,33 мм. Стъклото не само е идеално съобразено с формата на телефона, но и защитава ръбовете и укрепва екрана.

!!! ВНИМАНИЕ !!! Снимките на продуктите понякога могат да бъдат общи за определена група продукти.Целта им е да изобразят вида/модела на самия продукт. Стараем се всички снимки да бъдат възможно най-точни. Реалният продукт отговаря изцяло на описанието и посоченият модел устройство за съвместимост.

Доставката започва от 3.50лв

ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД използва куриерски услуги на компания Спиди. 

  • Цената за доставка се определя от стойността на закупените от вас продукти и тяхното тегло. Когато добавите артикул в кошницата и продължите напред, преди да направите вашата поръчка, тоест да закупите желаните от вас неща, цената на доставката ви се калкулира автоматично. !!! ВАЖНО !!! Тази цена понякога може да бъде различна ( приблизителна ) от крайната, която куриерската фирма изисква от вас. Това се дължи на случаите, когато куриерската фирма начисли допълнителни такси, които не са включени в предварително изчислената тарифа и ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД не може да носи отговорност за подобни несъответствия.
  • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.
  • Всички поръчки направени в делничен ден до 15:30 часа се изпращат в същия ден при наличност на желаните артикули и само след потвърждение чрез обаждане от наш служител.
  • Поръчки направени в Петък след 15:30 часа, както през Събота и Неделя се обработват в Понеделник.
  • Поръчки направени по време на официални празници се обработват в първия работен ден.
  • Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена.

 

    • !!! ВАЖНО !!! Винаги изпращаме вашите поръчки с опция преглед и тест. Моля проверете пратката пред куриера, дали всички артикули са здрави и във вида, в който се очаква да бъдат. Ако има проблем се свържете с нас на този номер: 0893228668. Дефекти причинени по време на транспортиране, както и липсващи части при продуктите състоящи се от няколко части, установени в отсъствие на куриера, без да се възползвате от 'опция преглед" , за нас не са приемливи !