Хибриден протектор Hofi UltraFlex Glass за iPhone 7 - 8 - SE 2020 - с черна рамка

Продукти
аксесоари за SAMSUNG
+
аксесоари за XIAOMI
+
аксесоари за ДРУГИ смартфони
+
за ТАБЛЕТИ
+
за СМАРТ ЧАСОВНИЦИ
+
20,00 лв.
 • Производител: Hofi
 • Кат. номер: 795787710692
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Гъвкав хибриден протектор за iPhone 7 - 8 oт серията Hofi UltraFlex Glass

Малка дебелина от 0,3 мм и покритие на цял екран на вашия smartphone прави Hofi UltraFlex Glass почти невидим.

Твърдост на ниво 8-9H, получена благодарение на нанесените керамични покрития и благодарение на композитната си структура, протекторът не се напуква и не се начупва по краищата.
Това са характеристиките на хибрид - стъкло и фолио, което означава не само висока устойчивост на натиск или драскотини, но и пълна чувствителност при допир, както и перфектна прозрачност и насищане на изображението.

Hofi UltraFlex Glass е най-твърдият хибрид на пазара и в допълнение към своята устойчивост осигурява съвместимост с повечето кейсове.

ИНСТРУКЦИИ ЗА СЪБИРАНЕ:
1) Започнете монтажа на място, където няма прах, който да не ви смущава по време на монтажа.
2) Почистете и обезмаслете повърхността на екрана старателно, след което я полирайте със суха кърпа, като използвате суха кърпа.
3) Инсталирайте покритието възможно най-равномерно - можете да го позиционирате с две ленти , като ги залепите отстрани на устройството.
4) В началния етап на нанасяне, мехурчетата или въздушните ленти могат да останат хванати под стъклото, което трябва да се извежда с повтарящи се движения към краищата.
5) Отървете се от въздушните мехурчета, като правилно натискате протектора с кръгови движения. Направете го така, че лепилният слой да се залепи към екрана колкото е възможно повече.
Ако стъклото не залепва от едната страна, това означава, че е криво залепено, в този случай ще трябва да се отлепите и да опитате да монтирате отново.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:
- 100% Оригинален
- Опакован в оригиналната опаковка
- Повърхностна твърдост 8-9H
- Изключителна устойчивост на напукване
- Дебелина 0,3 мм
- Запазва пълната чувствителност на допир
- Прецизно монтиран
- Full Glue - лепило по цялата повърхност

ВКЛЮЧВА:
1 x Hofi UltraFlex Glass хибридно стъкло
1 x Монтажен комплект

 

 

!!! ВНИМАНИЕ !!! Снимките на продуктите понякога могат да бъдат общи за определена група продукти.Целта им е да изобразят вида/модела на самия продукт. Стараем се всички снимки да бъдат възможно най-точни. Реалният продукт отговаря изцяло на описанието и посоченият модел устройство за съвместимост.

Доставка

Преди да финализирате вашата поръчка ще видите меню с опции за предлаганите от нас куриерски фирми, както и приблизителни цени за достаква за всяка от тях. 

 • Цената за доставка се определя от стойността на закупените от вас продукти и тяхното тегло. Когато добавите артикул в кошницата и продължите напред, преди да направите вашата поръчка, тоест да закупите желаните от вас неща, цената на доставката ви се калкулира автоматично. !!! ВАЖНО !!! Тази цена понякога може да бъде различна ( приблизителна ) от крайната, която куриерската фирма изисква от вас. Това се дължи на случаите, когато куриерската фирма начисли допълнителни такси, които не са включени в предварително изчислената тарифа и ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД не може да носи отговорност за подобни несъответствия.
 • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.
 • Всички поръчки направени в делничен ден до 15:30 часа се обработват в същия ден. Изпращаме вашите поръчки само след потвърждение чрез обаждане от наш служител.
 • Поръчки направени в Петък след 15:30 часа, както през Събота и Неделя се обработват в Понеделник.
 • Поръчки направени по време на официални празници се обработват в първия работен ден.
 • Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена.

 

    !!! ВАЖНО !!!

  • Винаги изпращаме вашите поръчки с опция преглед и тест, както и застраховка за сума равна на стойността на продуктите в поръчката. Моля проверете пратката пред куриера, дали всички артикули са здрави и във вида, в който се очаква да бъдат. 
  • Ес Мобайл 2 ЕООД не може да носи отговорност за дефекти причинени по време на транспортиране, както и за липсващи части при продуктите състоящи се от няколко части, установени в отсъствие на куриера, без да се възползвате от 'опция преглед"!
  • Ако изберете доставка до "автомат" на куриерската фирна, то имайте предвид, че при тези доставки, не може да се добави опция преглед и тест и в някои случаи продуктите не могат да бъдат застраховани. В случай на доставка до "автомат" вие сами поемате риска, ако продуктите са повредени. Ес Мобайл 2 ЕООД не може да носи отговорност за повредени продукти по време на транспортиране.
  • Пазете бележката, която ще получите от куриера. ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД има сключен договор с използваните куриерски фирми и тази бележка служи, като касов бон.Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!