Удароустойчив, хибриден кейс Spigen Neo Hybrid за IPHONE 11 - burgundy ( 076CS27196 - 10029 )

Продукти
аксесоари за SAMSUNG
+
аксесоари за XIAOMI
+
аксесоари за ДРУГИ смартфони
+
за ТАБЛЕТИ
+
за СМАРТ ЧАСОВНИЦИ
+

Удароустойчив, хибриден калъф / кейс за iPhone 11 от Spigen Neo Hybrid

Иновативен калъф с ергономична форма. Изработена от комбинация от устойчив и устойчив UV поликарбонат и меко пластмасово тяло от TPU. Уникалната комбинация от материали създава надеждна защита за вашето устройство, показвайки неговата естествена форма. Продуктът е лек и идеално пригоден за телефона. В допълнение, той е напълно функционален, не ограничава достъпа до външни портове и ефективно защитава телефона от драскотини или падания.

Neo Hybrid притежава военен сертификат MIL STD 810G-516.6, което гарантира неговата издръжливост и надеждна защита.
Всички продукти на Spigen са тествани за устойчивост на износване и прецизно прилягане, за да осигурят висококачествен калъф.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:
- 100% Оригинален
- Прецизно изработен
- Повдигнати ръбове над камерата и дисплея за допълнителна защита.
- Осигурява най-висока защита срещу падания
-Вградена технология от вътрешната част, непозволяваща залепване и образуване на “Мокър ефект“
- Лесен за поставяне и премахване
- Има военен стандарт за тестване (MIL STD 810G 516.6)
- Напълно функционален
- Опакован в оригинална опаковка

SET ВКЛЮЧВА:
1 x Spigen Neo Hybrid Case

 

Доставка

Преди да финализирате вашата поръчка ще видите меню с опции за предлаганите от нас куриерски фирми, както и приблизителни цени за достаква за всяка от тях. 

  • Цената за доставка се определя от стойността на закупените от вас продукти и тяхното тегло. Когато добавите артикул в кошницата и продължите напред, преди да направите вашата поръчка, тоест да закупите желаните от вас неща, цената на доставката ви се калкулира автоматично. !!! ВАЖНО !!! Тази цена понякога може да бъде различна ( приблизителна ) от крайната, която куриерската фирма изисква от вас. Това се дължи на случаите, когато куриерската фирма начисли допълнителни такси, които не са включени в предварително изчислената тарифа и ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД не може да носи отговорност за подобни несъответствия.
  • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.
  • Всички поръчки направени в делничен ден до 15:30 часа се обработват в същия ден. Изпращаме вашите поръчки само след потвърждение чрез обаждане от наш служител.
  • Поръчки направени в Петък след 15:30 часа, както през Събота и Неделя се обработват в Понеделник.
  • Поръчки направени по време на официални празници се обработват в първия работен ден.
  • Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена.

 

              !!! ВАЖНО !!!

    • Винаги изпращаме вашите поръчки с опция преглед и тест. Моля проверете пратката пред куриера, дали всички артикули са здрави и във вида, в който се очаква да бъдат. Ако има проблем се свържете с нас на този номер: 0893228668. Дефекти причинени по време на транспортиране, както и липсващи части при продуктите състоящи се от няколко части, установени в отсъствие на куриера, без да се възползвате от 'опция преглед" , за нас не са приемливи !
    • Пазете бележката, която ще получите от куриера. ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД има сключен договор с използваните куриерски фирми и тази бележка служи, като касов бон.