Закалено стъкло Hofi UV Glass за HUAWEI P40 PRO ( 0795787710227 - "10012" )

Продукти
аксесоари за SAMSUNG
+
аксесоари за XIAOMI
+
аксесоари за ДРУГИ смартфони
+
за ТАБЛЕТИ
+
за СМАРТ ЧАСОВНИЦИ
+
25,00 лв.
 • Производител: Hofi
 • Кат. номер: 0795787710227
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Протектор за дисплей от закалено стъкло Hofi UV Glass за HUAWEI P40 PRO

 

Закаленото стъкло Hofi защитава значителна част от заобления екран, има повърхностна твърдост 9H, поради което е изключително устойчива на драскотини, дори при контакт с остри предмети и в допълнение, то е покрито с олеофобно покритие, което намалява броя на пръстовите отпечатъци.

UV моделът е залепен с течно вещество по цялата повърхност на екрана и след това с UV лампа веществото се втвърдява.
Благодарение на тази комбинация, ние получаваме перфектния ефект на гладкост, яснота и отзивчивост.
Инсталирането е лесно и приятно за потребителя


*** Функционалността на четеца за пръстови отпечатъци на екрана може да бъде леко нарушена, ако е поставено покритие от филм или стъкло. Четецът на пръстови отпечатъци не е напълно рафиниран за допълнителни покрития.

ИНСТРУКЦИИ ЗА СЪБИРАНЕ:
1) Уверете се,че няма прах в атмосферата и няма да ви смущава по време на монтажа.
2) Почистете и обезмаслете повърхността на екрана старателно, след което я полирайте със суха кърпа, като използвате суха кърпа.
3) Покрийте високоговорителя с лентата от комплекта.
4) Свържете UV лампата с кабел Type-C към източника на захранване.
5) Изсипете течност в центъра на устройството.
6) Инсталирайте стъклото възможно най-равномерно, този етап може да бъде коригиран и преди втвърдяването на повърхността, когато течността е на екрана със стъклото.
7) Ако се е появил въздушен мехур, използвайте ATM карта и внимателно я избутайте, това се прави преди втвърдяването.
8) Използвайки UV лампа, втвърдете стъклото по протежение на центъра на пет места за 15 секунди и след това около ръба за 10 секунди.
9) Почистете телефона от останало втвърдено лепило.
10) Ако устройството ви има четец на пръстови отпечатъци на екрана, не забравяйте да премахнете и добавите пръстови отпечатъци, след като инсталирате стъклото на екрана.
11) Насладете се на добре свършена работа!

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:
- 100% Оригинален
- Опакован в оригиналната опаковка
- закалено стъкло с дебелина 0,3 мм
- устойчивост на надраскване 9H
- Оборудван с олеофобно покритие
- Не оставя следи след премахване
- Размери: 155x71mm

Комплектът включва:
1 х Hofi стъкло
1 x UV лампа (без кабел тип C)
1 x лепило
1 x инсталационен комплект

 

!!! Този продукт се предлага и за търговци на едро !!!
За цени и всякакви въпроси може да изпратите своето запитване на:
имейл

support@s-mobile.bg


телефон

0893 228 668; 0886 671 037

Доставка

Преди да финализирате вашата поръчка ще видите меню с опции за предлаганите от нас куриерски фирми, както и приблизителни цени за достаква за всяка от тях. 

 • Цената за доставка се определя от стойността на закупените от вас продукти и тяхното тегло. Когато добавите артикул в кошницата и продължите напред, преди да направите вашата поръчка, тоест да закупите желаните от вас неща, цената на доставката ви се калкулира автоматично. !!! ВАЖНО !!! Тази цена понякога може да бъде различна ( приблизителна ) от крайната, която куриерската фирма изисква от вас. Това се дължи на случаите, когато куриерската фирма начисли допълнителни такси, които не са включени в предварително изчислената тарифа и ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД не може да носи отговорност за подобни несъответствия.
 • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.
 • Всички поръчки направени в делничен ден до 15:30 часа се обработват в същия ден. Изпращаме вашите поръчки само след потвърждение чрез обаждане от наш служител.
 • Поръчки направени в Петък след 15:30 часа, както през Събота и Неделя се обработват в Понеделник.
 • Поръчки направени по време на официални празници се обработват в първия работен ден.
 • Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена.

 

    !!! ВАЖНО !!!

  • Винаги изпращаме вашите поръчки с опция преглед и тест, както и застраховка за сума равна на стойността на продуктите в поръчката. Моля проверете пратката пред куриера, дали всички артикули са здрави и във вида, в който се очаква да бъдат. 
  • Ес Мобайл 2 ЕООД не може да носи отговорност за дефекти причинени по време на транспортиране, както и за липсващи части при продуктите състоящи се от няколко части, установени в отсъствие на куриера, без да се възползвате от 'опция преглед"!
  • Ако изберете доставка до "автомат" на куриерската фирна, то имайте предвид, че при тези доставки, не може да се добави опция преглед и тест и в някои случаи продуктите не могат да бъдат застраховани. В случай на доставка до "автомат" вие сами поемате риска, ако продуктите са повредени. Ес Мобайл 2 ЕООД не може да носи отговорност за повредени продукти по време на транспортиране.
  • Пазете бележката, която ще получите от куриера. ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД има сключен договор с използваните куриерски фирми и тази бележка служи, като касов бон.Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!