Безжични слушалки Dacom Athlete TWS L19

Продукти
за HUAWEI
+
за SAMSUNG
+
за XIAOMI
+
за ДРУГИ МАРКИ
+
99,00 лв.
  • Производител: Dacom
  • Кат. номер: 6950898819083
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Безжични слушалки Dacom TWS L19 - предназначени специално за спортисти

Безжичните спортни слушалки Dacom L19 се предлагат със стабилни и удобни закачалки за уши. Ергомичният дизайн, подходящ да пасне точно на ухото, държи слушалките плътно около ушите ви. 
Няма нужда да се притеснявате, че Bluetooth слушалките ще паднат, докато бягате или тренирате, танцувате във фитнес, карате.
Тези безжични слушалки приемат най-модерната технология Bluetooth 5.0, за да осигурят по-стабилна връзка и по-ниска консумация на енергия.
Предлагат богати нива на звука, превъзходен бас, ясен глас и пълни музикални детайли. 
Спортните слушалки ще се включат и сдвояват автоматично автоматично, след като бъдат извадени от кутията за зареждане. Просто намерете "Athlete TWS" в списъка с Bluetooth на телефона си и щракнете върху него, за да се сдвоите.
Mножество функции са на една ръка разстояние: възпроизвеждане или пауза, прескачане на предишна или следваща песен, отговаряне или отхвърляне на повикване.
С едно пълно зареждане, тези спортни слушалки могат да поддържат до 6 часа непрекъснато възпроизвеждане. Освен това кутията за зареждане със светлинни индикатори за консумация на енергия осигурява 24 допълнителни часа работа. Можете да се насладите на музиката от сутрин до вечер!

Характеристика:

Марка: Dacom
Цвят: Черен
Технология на свързване: Bluetooth
Тегло: 80 грама

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!