• Начало
  • Безжичен селфи стик + трипод с вградена светкавица и дистанционно - ESR Wireless Selfie Sick Tripod - черен ( 4894240094600 - "10033 )

Безжичен селфи стик + трипод с вградена светкавица и дистанционно - ESR Wireless Selfie Sick Tripod - черен ( 4894240094600 - "10033 )

Продукти
за HUAWEI
+
за SAMSUNG
+
за XIAOMI
+
за ДРУГИ МАРКИ
+

Безжичен селфи стик + трипод с вградена светкавица и дистанционно от ESR Wireless Selfie Sick Tripod - черен 

 

Триножникът Selfie Stick от ESR е много стилен, компактен и функционален аксесоар за вашия телефон.

Изработен от висококачествена алуминиева сплав, пръчката за селфи е твърда и издръжлива. Стойката захваща телефона много плътно, а ъгълът на наклон, напълно достъпен след завъртане на люлката на 180 °. Самите челюсти също могат да бъдат превърнати в портретна форма (вертикално). Благодарение на тези функции и свързаност чрез Bluetooth, правенето на снимки е удобно, лесно и благодарение на стабилността на дизайна, те се получават перфектно.

Тялото е затворено в семпла и елегантна форма. Допълнителната му характеристика е, че може да се разгъва на статив (трипод), а самите снимки могат да се правят с Bluetooth дистанционно управление. Благодарение на това решение нямаме директен контакт с телефона, така че нашият кадър не е изложен дори на най-малкото движение, в резултат на това получаваме възможно най-добрата снимка, която телефонът може да направи.

ESR Wireless Selfie Stick Tripod е лек и компактен аксесоар, който ви позволява да го носите дори в джоба си, което ви позволява да го вземете със себе си почти навсякъде. 
Захранва се от плоска батерия (CR1220), не изисква допълнително зареждане.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:
- 100% Оригинален 
- Опакован в оригиналната опаковка 
- Капацитет на батерията: 40mAh 
- Обхват на дистанционно управление: <10m 
- Размер на сгъване: 18.5cm 
- Максимален разгънат размер: 64.5cm 
- Ширина на челюстта от 5.8cm до 8.4cm 
- Възможност завъртане на челюстта към портретен режим 
- Тегло: 158g 
- Съвместим с iOS, Android

SET ВКЛЮЧВА:
1 x Selfie Stick ESR безжичен Selfie Stick статив 
1 x Bluetooth дистанционно управление 
1 x батерия

EAN: 4894240094600

 

Доставката започва от 3.50лв

ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД използва куриерски услуги на компания Спиди. 

  • Цената за доставка се определя от стойността на закупените от вас продукти и тяхното тегло. Когато добавите артикул в кошницата и продължите напред, преди да направите вашата поръчка, тоест да закупите желаните от вас неща, цената на доставката ви се калкулира автоматично. !!! ВАЖНО !!! Тази цена понякога може да бъде различна ( приблизителна ) от крайната, която куриерската фирма изисква от вас. Това се дължи на случаите, когато куриерската фирма начисли допълнителни такси, които не са включени в предварително изчислената тарифа и ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД не може да носи отговорност за подобни несъответствия.
  • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.
  • Всички поръчки направени в делничен ден до 15:30 часа се изпращат в същия ден при наличност на желаните артикули и само след потвърждение чрез обаждане от наш служител.
  • Поръчки направени в Петък след 15:30 часа, както през Събота и Неделя се обработват в Понеделник.
  • Поръчки направени по време на официални празници се обработват в първия работен ден.
  • Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена.

 

    • !!! ВАЖНО !!! Винаги изпращаме вашите поръчки с опция преглед и тест. Моля проверете пратката пред куриера, дали всички артикули са здрави и във вида, в който се очаква да бъдат. Ако има проблем се свържете с нас на този номер: 0893228668. Дефекти причинени по време на транспортиране, както и липсващи части при продуктите състоящи се от няколко части, установени в отсъствие на куриера, без да се възползвате от 'опция преглед" , за нас не са приемливи !