• Начало
  • 2 броя стъклени протектори за Nintendo Switch Lite от Spigen Glas.Tr slim 2-pack ( AGL00219 - 10018 )

2 броя стъклени протектори за Nintendo Switch Lite от Spigen Glas.Tr slim 2-pack ( AGL00219 - 10018 )

Продукти
за HUAWEI
+
за SAMSUNG
+
за XIAOMI
+
за ДРУГИ МАРКИ
+

2 броя стъклен протектор за дисплей на Nintendo Switch Lite от Spigen Glas.Tr Slim 2-pack.

 

Кристално, прозрачно, закалено стъкло с възможно най-широката матрица, отговаряща на модела устройство. Glass FC перфектно възпроизвежда показаните цветове и не влияе на чувствителността на допира. Изработена е от обработено и подсилено 0,3 мм закалено стъкло. Той има повърхностна твърдост (ниво на устойчивост) от 9Н, поради което е изключително устойчив на надраскване дори при контакт с остри предмети (нож, ключове). Освен това той е покрит със специално нано покритие, което предпазва екрана от оставяне на пръстови отпечатъци или друга мръсотия. Glass FC перфектно защитава скъпоценния екран при екстремни падания. Инсталацията е изключително лесна и достъпна за всеки потребител.

* Стъклото е съвместимо с повечето кейсове на пазара и с всеки калъф от Spigen.

** Поради различното фрезоване на ръбовете на дисплеите, след инсталиране на защитното фолио / стъкло на екрана, около екрана може да се образува деликатен въздушен ореол. Това е естествена ситуация и зависи от самия екран.

ИНСТРУКЦИИ ЗА МОНТАЖ:
1) Започнете инсталацията в банята веднага след къпане - парата ще абсорбира целия прах от атмосферата и няма да попречи на инсталацията.
2) Почистете и обезмаслете добре повърхността на екрана, след това използвайте суха кърпа, за да я полирате до блясък.
3) Поставете покритието възможно най-равномерно - можете да го позиционирате с два листа лента, като ги залепите отстрани на устройството.
4) Отървете се от въздушните мехурчета, като натискате с кръгови движения в продължение на няколко десетки секунди. Направете това така, че лепящия слой да се прикрепи към екрана възможно най-много.

Характеристики на продукта:
- 100% оригинален
- 9Н твърдост
- 2.5D - заоблени ръбове
- Перфектна прозрачност
- Не засягат функционалността на допир
- Опакован в оригиналната опаковка нa Spigen
- Размери: 141x80mm


ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА: 

2 x Spigen Glass
1 x Инсталационен комплект

Доставката започва от 3.50лв

ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД използва куриерски услуги на компания Спиди. 

  • Цената за доставка се определя от стойността на закупените от вас продукти и тяхното тегло. Когато добавите артикул в кошницата и продължите напред, преди да направите вашата поръчка, тоест да закупите желаните от вас неща, цената на доставката ви се калкулира автоматично. !!! ВАЖНО !!! Тази цена понякога може да бъде различна ( приблизителна ) от крайната, която куриерската фирма изисква от вас. Това се дължи на случаите, когато куриерската фирма начисли допълнителни такси, които не са включени в предварително изчислената тарифа и ЕС МОБАЙЛ 2 ЕООД не може да носи отговорност за подобни несъответствия.
  • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.
  • Всички поръчки направени в делничен ден до 15:30 часа се изпращат в същия ден при наличност на желаните артикули и само след потвърждение чрез обаждане от наш служител.
  • Поръчки направени в Петък след 15:30 часа, както през Събота и Неделя се обработват в Понеделник.
  • Поръчки направени по време на официални празници се обработват в първия работен ден.
  • Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена.

 

    • !!! ВАЖНО !!! Винаги изпращаме вашите поръчки с опция преглед и тест. Моля проверете пратката пред куриера, дали всички артикули са здрави и във вида, в който се очаква да бъдат. Ако има проблем се свържете с нас на този номер: 0893228668. Дефекти причинени по време на транспортиране, както и липсващи части при продуктите състоящи се от няколко части, установени в отсъствие на куриера, без да се възползвате от 'опция преглед" , за нас не са приемливи !